dzisiaj jest sobota, 20 styczeń 2018

opony, felgi



 Biznes 
 Sport 


Baron Otard na męskim wieczorze w Klubie Polskiej Rady Biznesu
 Baron Otard na męskim wieczorze w Klubie Polskiej Rady Biznesu


Najczęściej czytane
Baron Otard na męskim wieczorze w Klubie Polskiej Rady Biznesu

opublikowany: piątek, 25 listopad 2011 / źródło: Bacardi-Martini Polska Sp. z o.o.

Co to jest efekt aureoli i na czym polega dress code? Odpowiedzi na te pytanie udzielił Tomasz Ossoliński, który we wtorek 22 listopada poprowadził męski wieczór w Klubie Polskiej Rady Biznesu. Partnerem wieczoru była marka francuskiego koniaku Baron Otard.

Męska miara elegancji

Dobrze skrojona marynarka to obowiązkowy element garderoby każdego mężczyzny. O tym, jak ciężka jest to sztuka, opowiadał Tomasz Ossoliński - znany projektant męskich ubrań wyjątkowej jakości, unikatowych kreacji dla kobiet i pokazów mody, których się nie zapomina. Wśród zaproszonych gości, którzy wysłuchali wykładu Tomasza Ossolińskiego, byli zarówno panowie jak i panie. Projektant opowiadał o głównych zasadach i największych grzechach podczas doboru garnituru. Guziki, talia, długość rękawa i kieszenie. Wszystkie te elementy mają duży wpływ na efekt finalny i wrażenie, jakie robi dobrze skrojona marynarka i spodnie. Umiejętność łączenia dodatków to także problem, który Tomasz Ossoliński poruszył podczas swojego wystąpienia. Goście, którzy pojawili się we wtorek w Pałacu Sobańskich wynieśli cenną wiedzę, podaną przez znawcę, profesjonalistę i pasjonata mody. Gościem specjalnym wieczoru był przedstawiciel Loro Piana – włoskiej firmy specjalizującej się w produkcji najwyższej jakości kaszmiru i wełny. Przybliżył on historię marki i główne wartości, które zapewniły jej uznanie na całym świecie. Po prezentacji wszyscy obecni zostali zaproszeni na degustacje koniaku Baron Otard – eleganckiego trunku prosto z francuskiego regionu Cognac. To, co połączyło obie marki to wierność tradycji i dbałość o najwyższą jakość produktu. Dzięki temu koniak Baron Otard od lat cieszy się lojalnością i szacunkiem miłośników mocnych trunków.

Doskonałym tłem dla prezentowanych produktów i tematu przewodniego wieczoru był Pałac Sobańskich – siedziba Klubu Polskiej Rady Biznesu. Klasyczne wnętrza współgrają z nowoczesnymi architektonicznymi rozwiązaniami, nadając całości ponadczasowego charakteru.

DOSSIER:
Baron Otard VS (Very Special) – to delikatna mieszanka winogron z najlepszych obszarów upraw, charakteryzująca się minimum 3 – letnim starzeniem. Ma delikatny i zrównoważony smak, z wyczuwalnym aromatem kwiatu winogron.

Baron Otard VSOP (Very Superior Old Pale) – to najpopularniejszy z rodziny koniaków z minimum 5 – letnim okresem starzenia, charakteryzuje się złocistą barwą. W subtelnej nucie smakowej, najintensywniej wyczuwalny jest kwiecisty bukiet, wzbogacony aromatem wanilii, korzeni i tytoniu.

Baron Otard XO (Extra Old) - to grupa najwytworniejszych trunków, których okres starzenia nie może być krótszy niż 7 lat. Cechuje je złożony, doskonale owocowy smak z wyczuwalną kwiatową nutą.

Baron Otard 1795 Extra - zestawiony z rzadkich, starych eaux-de-vie, które dojrzewały w piwnicach "Paradis" w Château de Cognac. Znana jest jego niezwykła długość i subtelność aromatyczna. Oczarowuje nas swym, bogatym bukietem suszonych owoców i wyprawionej skóry z lekką nutą banana. Ma charakterystyczny tylko dla prawdziwie starych koniaków, złoto - rubinowy kolor .

Wyłącznym dystrybutorem koniaku Baron Otard w Polsce jest Bacardi – Martini Polska Sp. z o.o.

Kontakt prasowy:
Beata Grzybek, Marta Więckowska, MORE PR, ul. Sieczna 72 A lok.35, 03-290 Warszawa, tel.(022) 251 20 47, e-mail: beatagrzybek@more-pr.com, martawieckowska@more-pr.com



Bacardi-Martini Polska Sp. z o.o.
Bacardi-Martini Polska Sp. z o.o.

ul. Dominikańska 25
02-738 Warszawa

http://www.bacardimartini.pl
informacje prasowe
tekst dostarczony za pomocą
systemu pr.otwarty.pl

we współpracy z:
More PR






Artykuły oraz zdjęcia umieszczone w portalu Otwarty.pl są chronione prawami autorskimi. Redakcja Otwarty.pl nie ponosi odpowiedzialności
za treść wypowiedzi zamieszczanych na forum oraz w komentarzach artykułów.
© 2007-2013 otwarty.pl - portal internetowy
kontakt z redakcją